بلاگ

معرفی برترین آثار سوزان کالینز

سوزان کالینز (Susan Collins) نویسنده و نمایشنامه نویس آمریکایی است که در 10 اوت 1962 در هندرسون، کنتاکی متولد شد.

بیوگرافی سوزان کالینز

کالینز بیشتر برای نوشتن سری رمان “بازی های گرسنگی” شناخته می‌شود که به سرعت در سرتاسر جهان شهرت یافت و به یکی از موفق‌ترین کتاب‌های دهه 2010 تبدیل شد.

پرطرفدارترین کتاب های سوزان کالینز Susan Collins

کالینز بیش از دو دهه در حوزه نوشتن فعالیت داشته است و به عنوان نویسنده و نمایشنامه‌نویس پرفروشی مشهور است. او در سال 1980 با نوشتن نمایشنامه در مسابقات ملی نویسندگی برنده شد و سپس به عنوان نویسنده و تهیه‌کننده برنامه‌های تلویزیونی کار کرد. او همچنین به عنوان نویسنده کتاب‌های کودکان و نوجوانان نیز فعالیت داشته است.

1. بازی های گرسنگی (The Hunger Games): این کتاب در سال 2008 منتشر شد و در سراسر جهان مورد استقبال واقع شد. داستان این کتاب درباره‌ی دختری به نام کاتنیس است که در یک بازی مرگبار و خطرناک شرکت می‌کند تا برای زنده ماندن و برآورده کردن نیازهای خانواده‌اش، بازی کند.

2. آتش سوزی (Catching Fire): این کتاب دومین جلد از سری بازی‌های گرسنگی است که در سال 2009 منتشر شد. داستان این کتاب از جایی شروع می‌شود که کاتنیس و پیتا، برنده‌های قبلی بازی‌های گرسنگی، دوباره به بازی دعوت شده‌اند.

3. زاغ مقلد (Mockingjay): این کتاب سومین و آخرین جلد از سری بازی‌های گرسنگی است که در سال 2010 منتشر شد. در این کتاب، کاتنیس به عنوان نمادی برای مبارزه با رژیم ستمگری در جنگی بین مردم و دولت، نقش دارد.

4. گربه‌های خانگی (The Underland Chronicles): این سری کتاب‌ها شامل پنج جلد است و برای خوانندگان نوجوان ساخته شده‌است. داستان درباره‌ی پسری به نام گرگوری است که به یک دنیای زیرزمینی وارد می‌شود و در آنجا با موجودات عجیب و غریب مواجه می‌شود.

5.کوه‌های ابدی (The Overland Chronicles): این سری کتاب‌ها نیز شامل پنج جلد است و برای خوانندگان نوجوان ساخته شده‌است. داستان درباره‌ی دختری به نام مگی است که به دنبال پدرش که یک استاد محترم است، به سفری خطرناک در کوه‌های ابدی می‌رود.

6. گوسفندان غریبه (Gregor the Overlander): این کتاب نیز برای خوانندگان نوجوان ساخته شده‌است و در سال 2003 منتشر شد. داستان درباره‌ی پسری به نام گرگوری است که به دنبال خواهر کوچکش که در دنیای زیرزمینی گم شده است، به سفری ماجراجویانه می‌رود.

7. شمشیر پارثنیا (The Sword of Parthenia): این کتاب برای خوانندگان کودک ساخته شده‌است و در سال 2020 منتشر شد. داستان درباره‌ی دختری به نام رویا است که به دنبال پدرش که یک شوالیه است، به سفری در جستجوی شمشیر پارثنیا می‌رود.

8. When Charlie McButton Lost Power: این کتاب برای کودکان ساخته شده‌است و در سال 2005 منتشر شد. داستان درباره‌ی پسری به نام چارلی است که برق در خانه‌اش قطع می‌شود و او بدون تلویزیون و کامپیوتر، باید راه دیگری برای سرگرمی پیدا کند.

9. Year of the Jungle: این کتاب برای کودکان ساخته شده‌است و در سال 2013 منتشر شد. داستان درباره‌ی دختری به نام سوزان است که پدرش به جنگ ویتنام می‌رود و او باید با تنهایی و ترس‌هایش در سالیان جنگ زندگی کند.

10. The Ballad of Songbirds and Snakes: این کتاب در سال 2020 منتشر شد و به عنوان پیش‌داستان سری بازی‌های گرسنگی شناخته می‌شود. داستان درباره‌ی دختری به نام لوسیوس سنو است که به عنوان داوطلب در بازی‌های گرسنگی شرکت می‌کند و با پیتا ملارک و کوریولانوس سنو، شخصیت‌های دیگر کتاب، آشنا می‌شود.

جوایز نویسندگی سوزان کالینز

سوزان کالینز در حوزه‌های مختلفی از جمله نمایشنامه‌نویسی، نوشتن کتاب برای نوجوانان و بزرگسالان، و همچنین تهیه کنندگی برنامه‌های تلویزیونی فعالیت دارد. اما بیشتر به خاطر سری رمان “بازی‌های گرسنگی” مشهور است.

سوزان کالینز برای کتاب‌های خود بسیاری از جوایز و افتخارات دریافت کرده است. در زیر به برخی از این جوایز و افتخارات اشاره شده است:

1. جایزه نویسندگی کانتاکی در سال 1991 برای نمایشنامه “The SantaLand Diaries”.
2. جایزه نویسندگی همدی در سال 2003 برای کتاب “گربه‌های غریبه”.
3. جایزه نویسندگی ادگار در سال 2009 برای کتاب “بازی‌های گرسنگی”.
4. جایزه گرمی در سال 2010 برای کتاب صوتی “بازی‌های گرسنگی”.
5. جایزه گالکسی در سال 2010 برای کتاب “بازی‌های گرسنگی”.
6. جایزه نویسندگی یو اس ای (USC Scripter Award) در سال 2014 برای فیلم براساس کتاب “بازی‌های گرسنگی”.
7. جایزه نویسندگی یو اس ای (USC Scripter Award) در سال 2016 برای فیلم براساس کتاب “آتش سوزی”.

این جوایز و افتخارات تنها برخی از آن‌ها هستند و سوزان کالینز برای کارهای خود در دنیای نویسندگی، به عنوان یکی از موفق‌ترین و محبوب‌ترین نویسندگان امروزه شناخته می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *